Пицария в Брайтън търси турско-говорящи работници

Дата на публикуване: 04.06.2016, 14:44 | Име за контакт: Berro Europe (UK) Ltd | Община: Извън региона | Телефон: 00447772998184

Пицария в Брайтън търси турско-говорящи работници

Английска агенция-посредник за подбор на персонал BERRO EUROPE (UK) LTD набира турско-говорящи работници за пицария в Брайтън. Кандидатите, които желаят да работят на тази позиция трябва да отговарят на следните изисквания:
 Пицари (с предишен работен стаж като такива);
 Помощник пицари (може да са без опит);
 Кухненски работници и асистенти;
 Сервитьори и обслужващ персонал;
 Шофьори-доставчици на пици по домовете.

Желаещите да кандидатстват за тези позиции трябва да са на възраст между 18 и 33 години и да говорят добър турски ИЛИ английски език. Кандидатите с криминално минало ИЛИ със сериозни здравословни проблеми няма да бъдат приемани в тази работна програма.

Работодателите предлагат безплатна храна и квартира плюс много добро седмично заплащане. Работата е с продължителност от минимум 12 месеца, като съществува и опция при взаимна уговорка (работник-работодател), срокът на договора да се удължи до 3 години.

На одобрените кандидати, фирмата-посредник съдейства за получаването на иншурънс номер, откриване на банкова сметка в Англия и т.н.

За повече информация се обадете на телефон: 00447772998184 или ни пишете на имейл: recruit@berro.co.uk ,или по скайп: berro.2 , посочвайки имената Ви, възраст и задължително телефон за обратна връзка.

Сподели: Twitter | Facebook | Email

Докладвай за спам или злонамереност

Свържете се с обявителя